Calja Hellebrand

Mijn naam is Calja Hellebrand- de Bruijn. Ik ben getrouwd en moeder van twee tienerdochters.

Mijn levenspad is hobbelig. Pijnlijke gebeurtenissen kwamen op mijn pad. Ervaringen die mij kleuren als mens en als therapeut.

Mijn levenspad is geen rechte weg. Ik studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten en haalde er mijn eerstegraads lesbevoegdheid. Gedurende jaren was ik beeldend kunstenares. En later werkte ik in het theater zowel achter de schermen als aan de publiekskant.

Inmiddels heb ik de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Therapie gevolgd aan het Boswijk Instituut in Doorn. Voor mij komt het therapeutisch werken uit dezelfde bron als beeldend werken. Het gaat erom contact te maken met jezelf. Zo kan ik mijn verhaal zichtbaar maken in een beeld of jou helpen om jouw verhaal zichtbaar te maken. Daarmee wordt zichtbaar wie jij bent.

Wanneer dit je aanspreekt nodig ik je van harte uit voor een gratis kennismakingsgesprek.