Ervaringsgerichte Therapie

Altijd wordt er gewerkt vanuit het hier en nu. Je bepaalt zelf waar je naar wilt kijken, wat je wilt onderzoeken of oefenen.

Vaak heeft de pijn die je nu ervaart een oorsprong in het verleden. Het zijn oude wonden die worden aangeraakt.  Hiermee kun je werken. Tranen die niet zijn gehuild kunnen alsnog stromen, woorden alsnog uitgesproken.

Werkelijk ervaren, het voelen in je lijf, geeft de mogelijkheid om tot diepgaande nieuwe inzichten te komen en (oude) wonden te helen. Door met aandacht de signalen van je lichaam waar te nemen en te volgen, leer je wat er onder je oppervlakte huist. Je komt weer in contact met je oorspronkelijkheid, je hart en ziel. Van hier uit kun je voelen wat je werkelijk wilt.

Deze veranderingen zijn wezenlijk anders dan wanneer je er enkel over denkt en praat.

In dit proces begeleid ik je met een open hart, zonder oordeel wil ik er voor je zijn.